J. Beşiktaş Jk.

J. is 87 years old. She is the Lead Singer of вLacкѕтonє. J. is located in Baku at Dangerzone P BAK 2.

J. likes to rest during off hours and is trying to compose music in order to get ahead professionally.

вLacкѕтonє - 0065

This page contains all the information you need to know about вLacкѕтonє - 0065. This page will also present you with the options to bid on the song if it's for sale on the song market or add it to your artist repertoire if it's possible.

Song Details

вLacкѕтonє - 0065 is Floorfiller music in tempo Lento. The music is mind melting and the lyrics are mind melting. The song was written 3/15/2023 by J. Beşiktaş Jk.. The originality is perfect.

Fame: 70
Popularity:
Stage Potential: 30
Genre: Pop
Owner: None
First Revealed: 4/1/2023

Dominant Instruments

Lead Vocals
Acoustic Guitar

Special Lyrics

Düzgün kütle yoğunluğuna sahip, dönmeyen bir küre veya yoğunluğu yalnızca merkezden uzaklığa göre değişen (küresel simetri), üzerindeki tüm noktalarda tekdüze büyüklükte bir yerçekimi alanı oluşturacaktır. onun yüzey. Dünya dönüyor ve aynı zamanda küresel olarak simetrik de değil; daha ziyade, Ekvator'da şişkin iken kutuplarda biraz daha düzdür: bir basık sfero. Sonuç olarak, yüzeyindeki yerçekiminin büyüklüğünde küçük sapmalar vardır.

Dünya yüzeyindeki yerçekimi Peru'daki Nevado Huascarán dağındaki 9,7639 m / s 2 ile Arktik Okyanusu 'nun yüzeyi.[1] Büyük şehirlerde , aralık 9.7806'dan [2] Kuala Lumpur, Meksiko ve Singapur 'dan Oslo ve Helsinki' de 9.825'e.

Geleneksel değer
1901'de üçüncü Ağırlıklar ve Ölçüler Genel Konferansı Dünya yüzeyi için standart bir yerçekimi ivmesi tanımladı: g n = 9.80665 m / s 2 . 1888'de Paris yakınlarındaki Pavillon de Breteuil 'de yapılan ölçümlere dayanıyordu ve deniz seviyesinde 45 ° enlemine dönüştürmek için teorik bir düzeltme uygulandı.[3] Bu tanım, belirli bir yerin değeri veya dikkatlice hesaplanmış bir ortalama değildir, ancak daha iyi bir gerçek yerel değer bilinmiyorsa veya önemli değilse kullanılacak bir değer için bir anlaşmadır.[4] Ayrıca kilogram kuvvet ve pound kuvvet.

Enlem
Dünya'nın yüzeyi dönüyor, bu nedenle eylemsiz bir referans çerçevesi değil. Ekvatora yakın enlemlerde, Dünya'nın dönüşü tarafından üretilen dışa doğru merkezkaç kuvveti kutup enlemlerinden daha büyüktür. Bu, Dünya'nın yerçekimini küçük bir dereceye kadar - Ekvator'da maksimum% 0,3'e kadar - karşı koyar ve düşen nesnelerin görünen aşağı doğru ivmesini azaltır.

Farklı enlemlerdeki yerçekimi farkının ikinci ana nedeni, Dünya'nın ekvatoral şişkinlik (kendisi de dönüşten kaynaklanan merkezkaç kuvvetinin neden olduğu) Ekvator'daki nesnelerin, kutuplardaki nesnelerden daha gezegenin merkezinden daha uzak olmasına neden olmasıdır. İki cisim (Dünya ve tartılan nesne) arasındaki yerçekiminden kaynaklanan kuvvet, aralarındaki mesafenin karesiyle ters orantılı olarak değiştiğinden, Ekvator'daki bir nesne kutuplardaki bir nesneden daha zayıf bir çekim kuvveti yaşar.

Kombinasyon halinde, ekvator çıkıntısı ve dönüş nedeniyle yüzey merkezkaç kuvvetinin etkileri, deniz seviyesindeki yerçekiminin Ekvator'da yaklaşık 9.780 m / s 2 'den yaklaşık 9.832 m / s'ye yükseldiği anlamına gelir 2 kutuplarda olduğundan, bir nesne kutuplarda Ekvator'dakinden yaklaşık% 0,5 daha ağır olacaktır.[5][6]

Record Releases

This song hasn't been released on any records. This means that only the original composer, or a band which has bought the rights to it, can add it to an artist's repertoire.