D. Murphy

D. is 72 years old. He is the Lead Singer of God Made Me For His Sins. D. is located in Izmir at Slash S.

D. likes to go for a walk during off hours and is trying to compose music in order to get ahead professionally.

Tübitak

This page contains all the information you need to know about Tübitak. This page will also present you with the options to bid on the song if it's for sale on the song market or add it to your artist repertoire if it's possible.

Song Details

Tübitak is Crowdpleaser music in tempo Allegro. The music is revolutionary and the lyrics are perfect. The song was written 11/6/2008 by D. Murphy. The originality is perfect.

Fame: 14
Popularity:
Stage Potential: 20
Genre: Rock
Owner: God Made Me For His Sins
First Revealed: 8/31/2011

Dominant Instruments

Lead Vocals

Special Lyrics

Bindik uçağa gidiyoruz bilinmeyene doğru, içimizde bir umut AFF ya da SDM keşfederiz diye...

Önemli değil diyor içimizden bir ses ne bulacağımız, eğlencesi, heyecanı yeter bize.

--+--

Saat 10:25, bilgisayarlarımız müthiş bir hızla son verileri işliyor, sayacımız 12:00'da büyük bekleyişin bitişini gösteriyor. Hepimiz inanılmaz bir heyecanla beklemedeyiz...

--+--

Saat 11:05, büyük kutlama için herkes hazır sayılır. Göze çarpan iki eksiğimiz var, Sven ve Derya. Durumu öğrenmek için az önce Sven'i aradım, havaalanında olduğuklarını ve çok kısa süre içinde geleceklerini söyledi.

--+--

Saat 11:07, hele şükür Sven ve Derya da aramıza katıldı. :)

--+--

Saat 11:18, sevgili laboratuar asistanımız Jina bizlere çok hoş bir sone okudu, hepimiz kendimizi sevdiklerimizle farklı diyarlarda hayal ederken bulduk.

--+--

Saat 11:33, Ida beni bir köşeye çekip konuşmak istediğini söyledi, içine attığı bazı sırlarını paylaştı. Arkadaşların ara sıra bunu yapması şart.

Son 37 dakika ve içimizdeki heyecan dakikalar ilerledikçe artıyor. Umarım keşfedeceğimiz yetenek tüm popodünyaya -en azından bize :)- faydalı bir şey olur.

--+--

Saat 11:43, sevgili dostum Aslı Brennan bu heyecanın ortasında telefonla beni keklemeye çalışıyor. Olmadı Aslı, yemedim... Biraz komedi üzerinde uzmanlaşman lazım. :)

--+--

Saat 11:46, Cédric avcuma bir kağıt parçası sıkıştırdı, aradan geçen bir kaç dakika sonra haiku olduğunu farkettim ve hepimizin yeni bir bakış açısı kazanması için okudum. :)

--+--

Saat 11:57, son 3 dakika, heyecen artık dorukta. İçerde biz dışarda bir çok insan sabırsızlıkla sonucu bekliyor. Son dakikalarda Kris heyecanımızı azaltmak için bizlere bir sone daha okudu.

--+--

Saat 11:59, son saniyeler... Kris hala peşindeki paparazzilerden kaçmaya çalışıyor.

--+--

Saat 12:01, ve büyük bekleyiş sona eriyor... Üzerinde çalıştığımız tabletin şifresi çözüldü ve kaçakçılık yeteneğini yeniden keşfettik. :)

Record Releases

Ad Maijorem Dirk Gloriam!