R. Deal

R. is 18 years old. She is the Master Mind of torba A.Ş.. R. is also known as "The Dealer". R. is located in Istanbul at Belgrad Ormanı.

R. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to improve skill in order to get ahead professionally.

Attitude Fabulous
State Normal
Mood 100
Health 79
Marbles 357
Cash 5,866,322.40 M$
VIP Member
Game: The Great Heist
Points: 1700
Days Active: 201 days

Latest Blog Post

bu blogda torba A.Ş. emekçilerine kalbimi açıyorum: of sizciyim ben sizci…

ASKIDA CİGARA SAYACI: 2511
ULAŞTIRDIĞIMIZ CİGARALAR: 2275


Hııı slm yolu torba aş ile kesişmiş hrks. PEKİ YA SİZE NASIL SELAM VERMELİYİM BENİM EMEKÇİLERİM Mİ DEMELİYİM YOKSA İSMİNİZİ AÇIKLAYAYIM MI torba A.Ş’ye ot tedarik eden aşk bahçelerim? Ya ben ÇOOOK merak ediyorum siz Belgrad Ormanı’ndan torba A.Ş. için çiçek toplarken oradaki en nadir sativaların kendiniz olduğunu fark ediyor musunuz? İŞTE BEN EDİYORUM. Off hayır bu size az kalır be, ÇOK ÖZÜR DİLERİM AÇIKLAYACAK KELİMEYİ BULAMADIĞIM İÇİN! VAY BEEE Real, sen kimlerden bahsediyorsun bunlar ne müthiş insanlarmış böyle VAR MIYDI BÖYLE İNSANLAR BE KALMIŞ MIYDI!?!!?!

EVEEET KALMIŞ. TAMAM Bİ SAKİN OLUN AÇIKLIYORUM: ilk cigaramı kendisinin otlarıyla yaptığım, torba A.Ş. kurulduğu günden beri yanımda olan Aygün'e; saatlerini harcayıp aşırı sağlam bir çiçek stoğu yapmamı sağlayan Musa'ya; birkaç gün içerisinde ölecek olsa da torba A.Ş’nin nadir çiçek stoğunu diri tutmaya çabalamış Meredith’e (if you see this, xoxo Meredith); geç tanışmış olduğuma çok üzülüyor olduğum taze tedarikçim Avril’e; yalnızca tedarikçim olmak için 420 öğrenecek kadar harika biri olan Otto’ya; tüm stoğunu ardına bile bakmadan torba AŞ’ye bağışlayan Fuat’a ve son olarak torba AŞ 1. Sezon VIP müşterilerimden olup (vaaaay be torba A.Ş. 1. sezon mu? olm onlar çok sağlamlar lan off) şimdi de torba AŞ bünyesi altında cigara dolduran -kendisinden cigara istemekten çekinmeyin, en az benim kadar real bi dealdır- Gylve’ye sadece kendi adıma değil bu muazzam oluşumdan faydalanan herkes adına çok teşekkür ederim. Bugün alkışlar size. Sizin varlığınız torba AŞ’yi her gün daha değerli yapıyor. OF İYİ Kİ VARSINIZ. EMEKÇİLERİME SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ BİR DAHA İLETİYORUM, YETMİYOR BİR DAHA BİR DAHA BİR DAHA İLETİYORUM. AYYY REAL DUYGULANIYOR DAHA FAZLA DAYANAMAAAAZ ve k a ç a r.

Posted 6/26/2024, 9:00 AM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

R. isn't wearing anything that covers her private parts.

  • Left arm
    x

Note: Tattoos might be covered by clothing.